Productspecificaties

De 512 GB CFast 2.0 SSD (Solid State Drive) van BIWIN bestaat volledig uit (MLC) Multi-Level Cell NAND Flash memory met een hoge betrouwbaarheid en snelheid. Dit ontwerp maakt het ideaal voor kleine vormfactoren computing-platformen zoals digitale camera's, notebooks en embedded systemen.
De BIWIN CFast 2.0 heeft een SATA-III (6 Gbps) aansluiting welke voldoet aan de SATA-III-normen, echter dit is een vrouwelijke connector. Een adapter is daarom noodzakelijk om deze op de plaats van een SSD aan te sluiten. De CFast 2.0 is de opvolger voor de CompactFlash kaart, maar niet uitwisselbaar. Om de gegevensintegriteit te waarborgen, worden bovendien veel geavanceerde technologieën gebruikt, zoals dynamisch slecht blokbeheer, dynamische en statische slijtage-nivellering en foutcorrectiecode (ECC). De CFast Card Series SSD presteert drastisch beter dan de conventionele harde schijven. Bovendien is de CFast 2.0 SSD ook in robuuste omgevingen uitstekend toepasbaar. Denk daarbij aan industriële pc's in een extreme omgeving waar een hoge MTBF noodzakelijk is.

BIWIN SSD -

CFast 2.0 - 512 GB

SSDcorner is een handelsmerk van Parhelia B.V. en gaat een breed scala aan SSD gerelateerde producten aanbieden. Op dit moment doen wij dat via:

Datasheet