SSD corner

SSD-corner-Logo-png-01

Van harte welkom op de website van SSDcorner!

SSDcorner is een handelsmerk van Parhelia B.V. en biedt een breed scala aan SSD-producten aan. Op dit moment doen wij dat via bol.com. In een groeiende markt met een toename aan wensen, willen wij ons aanbod vergroten. Kunt u iets niet vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Solid State Drive??

Computers zijn tegenwoordig steeds vaker uitgerust met een SSD. De Solid State Drive (SSD) is een nieuw soort opslagmedium en kan dienen als aanvulling op of ter vervanging van de harde schijf. Een SSD heeft vele voordelen ten opzichte van de conventionele harde schijf. SSDcorner legt u graag meer uit over SSD…

SSDcorner

Al meer dan 20 jaar zijn de oprichters van SSDcorner actief in de ICT en Elektronica sector. Een sector waar afnemers hoogwaardige en kwalitatief uitstekende producten nodig hebben. Wij en onze afnemers willen graag weten wat er in een product zit en hoe het is samengesteld. Onze kennis gaat dus verder dan alleen de buitenkant of de verpakking. Van één fabrikant, en in de nabije toekomst meerdere fabrikanten, willen wij deze producten hier aanbieden. Kom dus regelmatig terug! In een groeiende markt met een toename aan wensen, willen wij ons aanbod vergroten.

Education Template